BLACK SUMMER je tu! Nakupujte so zľavou 25 % na všetko okrem zľavneného tovaru. Stačí zadať kód LETO2024! Akcia platí od 1. 6. 2024 do 31. 7. 2024.

Ku každému nákupu vzorka zadarmo Doručenie do salónov zadarmo
Domů Blog Novinka pro blondýnky!

Novinka pro blondýnky!

Novinka pro blondýnky!

Šampon a kondicionér, který dodá vašim vlasům krásné růžové tóny. Pokud hledáte změnu, která neovlivní Vaši přirozenou barvu vlasů, zvolte řadu pink lemonade, díky které zvládnete své vlasy natónovat rychle a jednoduše z pohodlí domova. Barva vydrží jen několik umytí, a vy si tak můžete troufnout na růžový look, a to bez závazků.

JEN RŮŽOVÁ TO MŮŽE BÝT

Do roku 2023 jsme vstupovali s tím, že barvou letošního roku se stala MAGENTA, která měla ovlivňovat trendy po celý rok. To jsme ještě netušili, že k nám míří jiný, daleko silnější trend, který ovlivní různá odvětví po celém světě. Jen těžko jste mohli přehlédnout Barbie mánii, která zasáhla jednoznačně i vás, ať už se to týkalo oblečení, makeupu nebo barvy vašich vlasů. Ředitelka merchandisingu společnosti Revolve, Lauren Yerkes, ve spojení s filmem Barbie říká: “ Dívky prosazují všechny odstíny růžové jako způsob vyjádření sebe.” Jemná růžová barva se promítne i do podzimu 2023 a doporučujeme ji ladit s béžovou, bílou nebo denimem.

Podnadpis

Podnadpis podnadpisu

Lorem ipsum dolor sit amet. Sed voluptatem placeat Et error sit nulla asperiores et galisum iste! In porro praesentium hic cupiditate nisi quo quasi nulla et magni earum est omnis atque. Aut voluptatem repudiandae qui omnis consequatur est dolorum assumenda sit iure laborum.

  • Bod 1
  • Bod 2
Zpět na seznam článků